Pfaffenhain

Page:


Als VdS- en DIN ISO 9001-gecertificeerde onderneming is ABUS Pfaffenhain GmbH binnen de ABUS-groep de specialist voor het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige sluitinstallaties. 
Al meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren vaklieden van de onderneming uit het Ertsgebergte hoogwaardige sluitsystemen die wereldwijd gewaardeerd worden. In onze vestiging worden maatwerk-sluitinstallaties voor zakelijke en privégebruikers ontworpen en geproduceerd op basis van hun behoeften – van centraalsluitsystemen tot complexe masterkey-installaties. Veiligheid en comfort worden aangepast aan landspecifieke eisen en cilindervormen.

SLUITSYSTEMEN – INDIVIDUELE OPLOSSINGEN

Bij de keuze van het juiste sluitsysteem spelen veel factoren een rol. Een hoge productkwaliteit, lange levensduur en betrouwbaarheid van de producten, evenals flexibiliteit en een sterke service zijn slechts enkele van de criteria die een rol spelen in uw beslissing. Onze producten bieden u voor uw objectbeveiliging een compleet pakket dat is afgestemd op uw concrete eisen. Daartoe leveren wij u krachtige producten, die zowel in kleine als in zeer grote en complexe sluitinstallaties voor veiligheid zorgen. Met een sluitsysteem blijft u op lange termijn flexibel en kunt u te allen tijde reageren op veranderingen of uitbreidingen van uw gebouw. Om ervoor te zorgen dat u kunt rekenen op uw sluitinstallatie gaan wij bij onze sluitcilinders uit van de hoogste kwaliteit, nauwkeurigheid en een lange levensduur.

VEILIGHEID VOOR UW GEBOUWEN

Een intelligent sluitsysteem heet gasten welkom. Tegelijk voorkomt het op een betrouwbare manier dat ongenode gasten toegang krijgen tot uw gebouw. Sluitsystemen garanderen u de hoogste mate van bescherming tegen inbraakpogingen door manipulatie van de sluitcilinder of met illegaal vervaardigde kopiesleutels. Daar zorgen vooral de gepatenteerde technologieën voor, die door onze Duitse ingenieurs ontwikkeld werden. Parallel daaraan beschikken alle mechanische en elektronische sluitcilinders over een effectieve bescherming tegen openboren of openbreken. VdS-gecertificeerde cilinders beschermen met hun bijzondere uitrusting veilig tegen het onbevoegd openen van de cilinder en garanderen u een optimale wettelijke beveiliging. Of het nu gaat om ondernemingen, openbare gebouwen, luchthavens of grote objecten: onze producten beveiligen betrouwbaar.

ALTIJD CONTROLE OVER HET BUDGET

Met het modulesysteem ontwerpt u uw sluitsysteem heel flexibel en hoeft u zich ook bij een beperkt budget niet tevreden te stellen met minder veiligheid. Wij zorgen ervoor dat het sluitsysteem snel rendeert en zich permanent terugbetaalt. Tegelijk staan wij tot uw beschikking met een sterke service. Een professionele planning en implementatie van uw sluitsysteem is even belangrijk als de producten en oplossingen zelf. Voor een perfect verlopend proces begeleiden en adviseren wij u samen met onze vakinstallateurs in elke fase van het project. Voor het onderhoud van uw sluitsysteem gedurende het gebruik ervan staat de vakinstallateur u steeds als aanspreekpartner terzijde voor vragen en wensen.