HOPPE

Page:

Hoppe is één van de grootste fabrikanten in Europa voor het produceren van raam- en deurbeslag.

KENMERKEN
Merknaam HOPPE als gedeponeerd handelsmerk
Herkenbaarheid van HOPPE producten met het logo H
Constante kwaliteit op steeds hoger niveau dankzij de technische vooruitgang
Eenduidige visuele uitstraling (corporate design)
Verkoop gericht op veel verschillende doelgroepen (alom vertegenwoordigd merk) 

10 JAAR GARANTIE
In onze optiek biedt HOPPE merkbeslag de garantie voor een kwaliteitsbelofte naar de eindgebruiker. Om dat ook meetbaar te maken, geeft HOPPE een functionaliteitsgarantie van 10 jaar op alle deur- en raamgrepen (op voorwaarde dat de montage- en onderhoudsvoorschriften worden opgevolgd; raadpleeg hiervoor de Garantieverklaring). 

MATERIALEN
Wij bieden u een grote verscheidenheid aan mooi vormgegeven beslag voor uw deuren en ramen. Onze producten zijn vervaardigd van aluminium, roestvast staal, kunststof en messing. 

VORMEN
Modern of klassiek, met strakke of ronde vormen: sommige van onze producten hebben een ingetogen ontwerp terwijl andere juist een opvallende uitstraling hebben. Bovendien zijn enkele producten ontworpen door gerenommeerde designers. Neem bijvoorbeeld onze serie 'Monte Carlo' die we in nauwe samenwerking met de vermaarde Italiaanse designer GIUGIARO hebben ontwikkeld.

Naast de uitwendige vorm zorgen de diverse oppervlakstructuren van de garnituren elk voor een uniek karakter dat nog eens wordt benadrukt door de verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen.

Al deze eigenschappen zijn van invloed op het uiterlijk en het grijpgevoel van het betreffende beslag. Ze leveren een schat aan combinatiemogelijkheden waarmee u deuren en ramen aan uw eigen wensen kunt aanpassen.